Despre noi

Scurta introducere

Despre noi

”Uneori bucuria este sursa zambetului tau, dar uneori zambetul tau este sursa bucuriei” – Thich Nhat Hanh

+ 1500

Pacienti multumiti

8

Doctori experimentati

4

Departamente medicale

7

Aparate profesionale

Despre Clinica Dr. Andrei Capra

IMPLANTOLOGY & AESTETHICS

Clinica Stomatologica Dr. Andrei Capra va ofera servicii de inalta calitate si tehnologie moderna.

Trecand pragul cabinetului nostru va va intampina o echipa formata din cei mai buni medici stomatologi competenti, calificati si cu o experienta solida in practica medicala.

Combinatia dintre aparatura de ultima generatie si echipa medicala bine pregatita garanteaza rezolvarea oricaror probleme stomatologice: estetica dentara, protetica, endodontie, ortodontie,  chirurgie si implantologie.

Endodontie Microscop

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie,asigurand o rata de reusita de peste 90%, in timp ce tratamentul endodontic classic are o rata de reusita de 50-60%.

Prezenta acestui instrument de mare precizie in clinica noastra permite realizarea tratamentelor dentare de cea mai buna calitate. Acest aparat ofera siguranta, acuratete, confort, durata mai scazuta a tratamentului, pacientii nostri beneficiind astfel de rezultate la nivel de excelenta, imposibil de realizat prin tehnologiile clasice.

Estetica Dentara

Cea mai mare provocare pentru un medic dentist o reprezinta reabilitarea orala si completa a pacientului, cu atingerea celor doua deziderate de baza: estetica si functionalitatea.

Daca iti doresti un zambet simetric, stralucitor,mai armonios sau pur si simplu diferit, fatetele dentare sunt Solutia ideala. Sunt delicate, extreme de rezistente, longevive, iar culoarea fatetelor este permanenta si nu se schimba in timp.

Implantologie & Chirurgie

Extractiile dentare sunt cele mai cunoscute procedure ale chirurgiei dentare. Chiar daca foarte multi pacienti au aceasta teama, trebuie sa mentionam ca nu exista durere deoarece totul are loc sub anestezie.

Penru lipsa dintilor, in 90% din cazuri, implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie, avand o multime de avantaje. Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali, prevenind in acelasi timp resorbtia osoasa si retragerea gingiei, intrucat se integreaza perfect in structura osoasa proprie.

Rata de succes inregistrata la pacientii cu implante este de 98-100%. Aceasta variaza in functie de starea de sanatate a pacientului (implantele dentare sunt contraindicate la pacienti cu afectiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), tehnica operatorie, calitatea si cantitatea osului si cel mai important igiena pacientului. Daca sunt ingirijite corect, implantele dentare pot dura toata viata.

Ortodontie

Ortodontia este ramura din stomatologie care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor (malformatiei dentare).

Tratamentele ortodontice care implica folosirea aparatelor dentare pot fi effectuate numai de catre un medic ortodont specializat, in urma unei consultatii amanuntite.

La clinica Dr. Andrei Capra puteti opta pentru ortodontie instantanee si ortodontie traditionala (aparate fixe pentru copii si adulti), precum si de cele mai moderne tehnici invizibile de aliniere dentara (Invisalign).